Seu a Catalunya i Illes Balears

Seu
Creación de Granjas de Insectos en Catalunya

La insecticultura de la mà de Proteinsecta Catalunya més a prop teu.

Del nostre objectiu per fer créixer aquest sector, neix una delegació de Proteinsecta a Catalunya per ajudar-te a realitzar projectes integrals de posada en marxa de granges d’insectes a Catalunya.
Des de la delegació de Proteinsecta Catalunya donem servei a tots aquells professionals o empreses interessades en emprendre en un sector emergent en ple creixement, gràcies als nostres serveis de:

Assessorament i consultoria per granges d’insectes a Catalunya

CONSULTORIA
per la cria d'insectes a Catalunya

Aquest servei t'ajudarà a resoldre tots els dubtes del projecte empresarial: el sector i la situació actual, diferents espècies d'insectes que assessorem i la seva comercialització. A més, t'oferim un estudi de viabilitat bàsic i amortització del teu projecte.
Addicionalment a aquest servei, et donem l'oportunitat d'aconseguir un pla d'empresa detallat i adaptat a la teva realitat que podràs presentar als bancs i altres inversors..

CONSULTORIA
tècnica/biològica

Des del nostre departament d'enginyeria, analitzem la superfície disponible, dissenyem la instal·lació i et donem les recomanacions i les possibilitats de treballar les diferents espècies d'insectes a la teva granja de Catalunya.

MANUALS
de cria d'insectes

Gràcies a la investigació i desenvolupament de la cria d'insectes durant els últims anys, hem elaborat un manual de cria per les espècies de grill Acheta domesticus (grill ros) i cuc Tenebrio molitor, més conegut com cuc de la farina. No dubtis en demanar-nos aquests manuals per iniciar-te en el món de la cria d'insectes!

TOT EL QUE NECESSITES
per la teva granja d'insectes

Servim els materials necessaris per a la posada en marxa clau en mà. Et subministrem les larves inicials, materials i alimentació ideal segons les teves espècies i volum de granja.

Especialistes en granges d’insectes

A Proteinsecta Catalunya hem fet realitat el projecte de molts emprenedors que han vist a les granges d’insectes una gran oportunitat en un sector amb un futur molt prometedor.

Vols crear una granja d’insectes?

Amb el nostre sistema integral per la creació de granges d’insectes, et guiarem des dels primers passos fins el llançament de la teva granja d’insectes amb producció real. Ja són diverses les granges d’insectes a Catalunya que estan funcionant a ple rendiment.

Contacta amb Proteinsecta Catalunya

Contacta amb Proteinsecta
Creación de Granjas de Insectos en Catalunya

Carrer de Joan Brossa, 2 43206 Reus Tarragona

Equip Catalunya

Equip

Proteinsecta Catalunya està format per un equip de professionals que estan més a prop teu, això fa possible escurçar les distàncies i arribar a possibles negociacions d’una forma més productiva pel teu negoci.

null

Aitor Bru

abru@proteinsecta.es

null

Jonathan Martínez

jmartinez@proteinsecta.es

Creación de Granjas de Insectos en Catalunya

Contacta amb Proteinsecta Catalunya

Contacta amb Proteinsecta


Comprovar email a la base de dades

En virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el client les dades figuren en el present formulari, consenteix de forma expressa a PROTEINSECTA SL el tractament de les seves dades personals a fi de realitzar facturació i promoció dels serveis comercialitzats amb els mateixos, així com l'autorització a la comunicació amb aquelles entitats respecte de les quals tingués concertat contracte de PROTEINSECTA SL prestació i promoció de serveis. Les dades s'inclouran en un fitxer automatitzat de PROTEINSECTA SL que disposa de les mesures de seguretat necessàries per a la seva confidencialitat i vostè podrà exercitar conforme a la llei els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació / supressió, oposició, limitació o portabilitat, dirigint un escrit a C / Arcangel Sant Gabriel23 Ptl.5 4 D 02002.

¡Atención!, su email ya existe en nuestra base de datos. Si tiene alguna duda debe contactar enviando un email a:

administracion@proteinsecta.es

Cerrar